HOLA SOMRIURE!

BENVINGUTS A LLONA, BENVINGUTS A CASA!
SOM PROFESSIONALS I SOM PERSONES. FEM QUE ET SENTIS EL MÀXIM DE BÉ CUIDANT LA SALUT DE LA TEVA BOCA. SOMRIEM JUNTS!

A Llona Odontologia Familiar la nostra identitat com a col·lectiu humà i professional és la proximitat, el respecte i la professionalitat per arribar a donar el millor de cadascun dels que formen part d’aquest equip professional. Ens apassiona la nostra feina i la feina ben feta.

Respectant la biologia pròpia de cada peça dental del pacient. Regala’t la salut dental que et mereixes.

La millor alternativa

La millor alternativa per oferir una odontologia d’avantguarda és l’excel·lència i la innovació, conjuntament amb la transparència, la sensibilitat, la implicació i el respecte per la integritat dels nostres pacients.

Som una clínica dental jove, però amb una llarga experiència i trajectòria en l’àmbit salut dental. Disposem d’un equip multidisciplinari format per grans especialistes i persones, en totes les àrees de la nostra clínica, perquè la qualitat forma part de la nostra identitat.

Anar al dentista mai havia estat tan senzill i acollidor. Hem pensat en tu i la teva família, creant un espai adaptat a tothom, des dels més petits de la casa fins als més grans.

Ho fem en un espai obert, modern, acollidor i amb calidesa humana per acollir tota la família, amb atenció personalitzada i propera.

Excel·lència i Innovació

Cuidem la salut dental amb l’última tecnologia en el món dental, com són el Tac i l’Escàner 3D, perquè anar al dentista sigui tota una experiència, amb la mínima molèstia per al pacient.

Volem una Odontologia mínimament invasiva per a tu i els teus. Per això, a la nostra clínica dental us oferim uns tractaments SLOW. Respectem la biologia de les dents de tots els nostres pacients i ens centrem en la prevenció, conservació i tractament. Sense presses ni promeses miraculoses. La nostra filosofia es basa a prestar tota l’atenció i coneixement per preservar les teves dents, d’una manera desaccelerada, però amb un clar objectiu final d’excel·lència.

Per nosaltres, la dita popular “la salut de l’organisme comença per la boca” no està gens allunyada de la realitat. Volem oferir-te tractaments mínimament invasius i una odontologia integrativa, com per exemple la teràpia neural. Al cap i a la fi, si no gaudim d’una bona salut bucodental, es poden desencadenar altres problemes de salut.

Vocació de servei

La nostra clínica dental disposa d’un espai 100% adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i per a la gent gran. Aquestes consideracions s’han tingut en compte a l’hora de triar tot el nostre equipament dental, que consta de tecnologia sincronitzada on la cadira dental, per exemple, es pot adaptar a les condicions físiques del pacient.

Som una clínica dental amb projecció de futur. Tenim cura del medi ambient i brindem una odontologia d’excel·lència amb garantia i confiança en tots els nostres tractaments.

Cada tractament a Llona Odontologia Familiar està liderat per un dentista especialista en el seu camp, que t’oferirà plena dedicació per donar-te el millor diagnòstic amb un resultat final d’una odontologia qualificada i experimentada. La conformació d’un equip professionalitzat ens permet poder simplificar i flexibilitzar el teu cas particular, es tracti d’un cas senzill o d’un de més complex.

La passió per la feina ben feta ens ajuda a crear i a seguir innovant per aspirar a la perfecció en tots els nostres tractaments. La nostra vocació és oferir tractaments no agressius. Ens agrada la comunicació, coordinació i planificació de les diferents especialitats de la nostra clínica per oferir el millor servei multidisciplinari: Anàlisi, Estratègia, Acció. Benvingut somriure.

Atenció al pacient

Hi ha una percepció generalitzada que anar al dentista és car…. El nostre objectiu primordial és facilitar-te el tractament que sempre has volgut fer per poder lluir el somriure que sempre has somiat.
T’ho posem fàcil i posem a la teva disposició una odontologia sana, respectuosa i responsable perquè a l’hora d’anar al dentista el preu no sigui el més important a tenir en compte sinó l’excel·lència. Per això t’oferim aquestes facilitats:

  • Cuidem la Unitat Familiar amb una tarifa especial per als nostres pacients i els seus familiars.
  • Disposem d’una tarifa especial per a Jubilats perquè ens agrada tenir cura de la nostra gent gran.
  • També et facilitem el pagament de tots els tractaments amb un finançament de fins a 36 mesos sense interessos.