Project Description

L’aspecte estètic de la nostra boca sempre ha estat un factor important en la nostra imatge facial. Un somriure bonic i atractiu denota salut i a la vegada benestar social. L’Estètica dental és l’especialitat dins de l’odontologia que s’encarrega de proporcionar un somriure estètic i harmoniós.

Quan parlem d’un somriure bonic no parlem només de les dents, sinó que també és molt important tenir en compte:

  • Els llavis
  • Les genives
  • Les dents

Tots ells han de ser analitzats en un conjunt per l’especialista en estètica dental per tal d’obtenir un resultat equilibrat.

El tractament de les dents és la part més delicada del disseny del somriure. Cal analitzar la forma, la mida i el color per garantir uns resultats estètics i a la vegada naturals pel pacient. L’Estètica dental comprèn diversos tractaments: des dels més senzills, com podria ser un blanquejament dental, fins als més artesanals, com serien les facetes dentals.

El Dr. Aleix Renom és el nostre especialista en Estètica dental i Pròtesis dental fixes, sobre implants o removibles. El doctor Renom té més de 10 anys d’experiència professional en aquest àmbit i té un Màster en Pròtesi Dental i Estètica Dental de la New York University. És expert en facetes dentals mínimament invasives i especialista en estètica facial amb àcid hialurònic.

El Dr. Renom genera un clima de confiança i un entorn proper capaç de fer oblidar als nostres pacients que es troben a la cadira del dentista. La paciència i saber escoltar són dues de les seves virtuts i sempre és atent i dona importància a les prioritats del pacient.

Blanquejament dental

És una tècnica que consisteix en l’aplicació d’agents blanquejants damunt de les dents. Aquests agents poden ser el peròxid de carbamida o d’hidrogen i tenen la finalitat d’aclarir el color de la dent. Normalment és un tractament que es realitza a la clínica, però a vegades també és necessari combinar-ho amb altres agents, que el pacient s’ha d’aplicar a casa, per tal de potenciar el resultat final.

El blanquejament dental no està indicat en tots els casos i està contraindicat en pacients que presenten les següents característiques: mala higiene oral, problemes de genives i periodontitis sense tractar, presència de càries, dents sensibles, pacients bruxistes o pacients fumadors. Tant el tabac com el cafè o el vi influeixen negativament en el resultat i la duració del tractament. Abans de sotmetre’t a un tractament de blanquejament dental, és important acudir a una visita on t’assessorarem per valorar si és possible realitzar un blanquejament en el teu cas en particular. I també valorarem si, prèviament, és necessari dur a terme una fas higiènica i conservadora per tal de preservar abans de tot una salut dental correcta.

Facetes dentals

Les facetes dentals són fines capes de ceràmica o composite que s’adhereixen a la part visible de les dents per tal de poder corregir defectes de mida, forma, coloració, desgast i deformació de l’esmalt. Per tal d’adherir-les és necessari realitzar un tallat molt superficial de la dent de la part on van adherides. Segons el cas, s’aconsella realitzar-les de ceràmica o de composite.

Les de ceràmica seran realitzades per un tècnic de laboratori, on es combinaran les diferents tonalitats de la ceràmica fins a aconseguir un color, textura i translucidesa iguals que els d’una dent natural.

I si realitzem les facetes de composite, a Llona Odontologia Familiar disposem de composites de màxima qualitat i d’una àmplia gamma de tonalitats per tal d’aconseguir la màxima estètica i resultat final harmònic i similar al d’una dent natural. Aquest tipus de tractament es realitza a la clínica per part de l’odontòleg especialista en Estètica dental.

Primera visita

La teva primera visita inclou un estudi personalitzat.

Demana la teva primera visita