Project Description

Què és l’odontologia holística?

Parlem d’Odontologia holística quan ens referim a un tipus d’odontologia que diagnostica, tracta i preveu malalties de l’aparell estomatològic (dents, genives, llengua, maxil·lar, mandíbula, mucoses i altres estructures anatòmiques) des d’un punt de vista més global. Es valora la salut bucal del pacient sense deixar de banda els aspectes de la seva salut general i també l’àmbit psicològic.

A Llona Odontologia Familiar fem un tractament especialitzat i adaptat a cada pacient i som una de les poques clíniques dentals de Cervera que desenvolupa aquest tipus d’Odontologia holística.

Per obtenir una visió més completa de la malaltia i de les seves causes fem ús dels últims avanços tecnològics i ens basem en una Odontologia moderna, combinada amb mètodes naturals procedents de teràpies holístiques. Amb aquesta aproximació aconseguim una major viabilitat dels tractaments i una recuperació més ràpida de la salut bucodental i general del pacient.

Quins tractaments comprèn?

Teràpia neural

Al llarg de la vida anem acumulant irritacions, tant físiques com emocionals, que van quedant guardades en el sistema nerviós. La teràpia neural tracta de neutralitzar aquests camps interferents.

A la boca també s’acumulen irritacions, fruit del tractament d’amalgames, ponts o corones metàl·liques, que poden provocar grans interferències en el sistema vegetatiu i que alhora poden crear problemes a tot l’organisme.

Aquesta teràpia consisteix a fer petites infiltracions de petites dosis de procaïna (anestèsic local) en punts dolorosos, cicatrius, glàndules i en diferents treballs odontològics interferents. L’objectiu és restablir l’ordre biològic alterat i aconseguir un nou equilibri en el sistema corporal del pacient.

Hi ha diferents malalties bucodentals que poden ser el punt de partida o factor desencadenant d’una malaltia en alguna altra part del cos. Així mateix, hi ha moltes malalties sistèmiques que s’expressen de diferent manera a la cavitat oral.

Posturologia

La Posturologia és la ciència que estudia i tracta el sistema postural. Aquest sistema és el que permet mantenir-nos a peu dret i ens permet realitzar les diferents activitats de la vida diària com fer esport, treballar, etc. L’oclusió de la nostra boca (la manera com es relacionen el maxil·lar i la mandíbula) pot determinar el 30% de la postura del nostre cos. És molt important valorar si aquesta oclusió l’està alterant. A Llona Odontologia Familiar l’estudiem de manera detallada per determinar si es tracta d’un problema extern que cal derivar cap a un altre especialista, com el podòleg, osteòpata o altre.

Kinesiologia

Mitjançant la Kinesiologia podem testar quins materials poden ser més ben tolerats pel pacient, si la nova oclusió després d’una ortodòncia serà ben tolerada o si crearà una interferència, i saber en quin nivell ens podem trobar alguna afectació, entre altres utilitats. Realitzem una valoració des d’un punt de vista estructural, bioquímic, emocional, geopàtic, de les cicatrius, etc.

Primera visita

La teva primera visita inclou un estudi personalitzat.

Demana la teva primera visita