DEMANA LA TEVA VISITA

La teva primera visita amb nosaltres inclou un estudi personalitzat

Primera visita
Següents visites

Primera visita

Estudi personalitzat de la primera visita

La primera visita és el primer contacte entre tu, el pacient, i l’equip de professionals de Llona Odontologia Familiar, sigui per un diagnòstic inicial o per obtenir una segona opinió sobre el teu cas particular.

Per nosaltres, la primera visita no és només “donar una ullada”, sinó tot el contrari. És la fase més important de tot el tractament, ja que consisteix a diagnosticar i planificar la solució del teu cas, dedicant tot el temps a estudiar-lo acuradament i buscant la solució individual, senzilla o complexa.

La primera visita és l’oportunitat d’establir una relació de comunicació, entesa i compromís professional amb la persona que sol·licita els nostres serveis.

És on ens coneixerem mútuament, per entendre les teves necessitats i motivacions, així com la teva salut general i en particular la teva salut dental per fer un diagnòstic i un pla de tractament totalment adaptat.

Completar la història clínica del nostre pacient a través d’un qüestionari mèdic (dades personals, medicació actual, historial mèdic, al·lèrgies, etc.) i informar-lo de la de protecció de dades de caràcter personal.

És important tenir en compte el motiu de la visita per tal de resoldre la preocupació del pacient. A continuació, els professionals de la nostra clínica avaluen l’estat oral actual del pacient a través d’una exploració que permetrà avaluar l’estat de les dents, les genives, la llengua i la resta de la mucosa oral i la faringe, així com un estudi detallat de les relacions entre les arcades, la mala oclusió, l’estètica facial i les possibles parafuncions que puguin existir del sistema masticatori. També es realitza una exploració radiològica, que consta d’unes aletes de mossegada i una ortopantomografia, que ens permet observar les càries interproximals, l’estat periodontal, els defectes ossis, l’estat de les articulacions, dents incloses o aparició de quists, etc.

I per últim, realitzem l’escaneig de les dents del pacient, eina que ens aporta molta informació de la posició de les dents, i maloclusions, entre d’altres.

Després de realitzar l’examen oral, radiològic i l’escaneig podem arribar a un diagnòstic final per poder elaborar el pla de tractament.

Farem estudis detallats amb proves i registres als pacients que necessitin rehabilitació oral, pròtesis i implants, ortodòncia o estètica dental per tal de facilitar-los la màxima informació i precisió en el seu Pla de Tractament. Per què la necessitat d’un estudi detallat i personalitzat?

La realització d’un estudi personalitzat facilitarà un pla de tractament amb més precisió i aquest ens donarà la informació necessària per conèixer l’estat de la salut bucodental i proposar la posterior solució. Això ens permet proporcionar un servei de qualitat amb totes les garanties i amb el suport d’una atenció personalitzada i contínua. A més a més, també ens permet elaborar un pressupost tancat.

Després de l’estudi i abans de prendre qualsevol decisió sobre el tractament, el pacient serà informat pel professional dels resultats de l’estudi, que seran explicats de manera clara, sense presses ni tecnicismes i amb l’ajuda de la tecnologia. Les imatges reals de la seva boca en 3D ens permeten valorar les propostes de tractament més adequades i el pacient per si mateix decideix l’opció més convenient. Ens prenem el nostre temps, tot el que el pacient necessiti per entendre bé les propostes. Després que aquest hagi triat un tractament amb l’ajuda del professional i l’hagi consultat amb els seus familiars, començarem la planificació.

Contacta amb nosaltres

He llegit i accepto les condicions d'ús i política de privacitat de dades.

Següents visites

Formulari per a demanar visita

He llegit i accepto les condicions d'ús i política de privacitat de dades.

MLG LILLONA SLP t'informa que les dades de caràcter personal que em proporcionis emplenant el present formulari seran tractats per MLG LILLONA SLP com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és poder respondre als teus dubtes i/o consultes. La legitimació es realitza a través del consentiment de l'interessat. T'informem que les dades que ens facilites estaran situats en els servidors de Dinahosting S.L. (proveïdor de hosting). Veure política de privacitat de MLG LILLONA SLP. El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en hola@llona.cat així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra política de privacitat.

Informació de contacte

  • 873 45 00 92

  • hola@llona.cat

  • C / Combat 23, 25200 Cervera, Lleida

Horari de la clínica Llona

De dilluns a divendres 9:30 – 14:00 i 15:00 – 19:00
Dissabte i diumenge Tancat