Project Description

L’Ortodòncia amb brackets és el tractament d’ortodòncia convencional.

Moltes persones s’han tractat amb aquest sistema i encara que la demanda de l’ortodòncia invisible augmenta, encara hi ha molts pacients que trien alinear i corregir la seva maloclusió mitjançant ortodòncia amb brackets.

Un dels motius d’aquesta raó és pels avantatges que aquest sistema presenta.

Avantatges

  • És molt efectiu.
  • Permet corregir totes les maloclusions.
  • Baix cost.
  • És el més conegut.

Brackets Damon

Avui en dia existeixen molts sistemes de brackets en el mercat. A la nostra clínica utilitzem el sistema d’autolligat, conegut com el sistema Brackets Damon.

És el sistema d’ortodòncia amb brackets de baixa fricció per excel·lència. Es tracta d’una combinació de brackets amb arcs d’aliatges d’alta tecnologia, que exerceixen unes forces lleugeres permetent un moviment de les dents més ràpid i confortable. D’aquesta manera s’aconsegueixen uns resultats extraordinaris pel que fa al somriure i en l’àmbit facial.

Els brackets Damon tenen un mecanisme passiu de tancament, una tapeta metàl·lica que puja i baixa i que permet que l’arc es mantingui dins dels brackets sense haver d’utilitzar lligadures, ja siguin metàl·liques o elastomèriques, com en l’ortodòncia convencional. D’aquesta forma, no existeix una fricció entre els brackets i els arcs i es produeixen unes forces suaus que fan que les dents s’alineïn i anivellin de manera més ràpida i eficaç que amb altres tipus de brackets. I això es tradueix en més comoditat per al pacient, ja que les visites a la clínica són menys freqüents comparat amb altres sistemes d’ortodòncia amb brackets.

Brackets Damon estètics

El Sistema Damon Clear seria el bracket d’autolligat estètic, proporcionant tots els avantatges dels brackets amb el benefici afegit de l’estètica.

Es tracta de brackets Damon, fabricats amb P.C.A (òxid d’alumini policristal·lí), un material transparent que no descoloreix ni es taca amb el cafè, vi o altres aliments. Al ser brackets autolligables no requereixen l’ús d’elastomèrics, amb la qual cosa s’evita l’acumulació de bacteris i la tinció durant el tractament.

Estudi d’ortodòncia

En què consisteix l’estudi d’ortodòncia amb brackets?

Per a realitzar un tractament d’ortodòncia amb brackets és necessari començar per un bon estudi:

  • Presa de registres, mitjançant l’escàner 3D.
  • Fotos intraorals i extraorals.
  • Radiografies (ortopantomografia i teleradiografia).
  • En alguns casos si el cas ho requereix, realització d’un TAC.
  • Analitzem les preocupacions del pacient, els seus objectius de tractament, l’estat de salut general i bucal.

A partir d’aquí s’analitzen els registres que hem obtingut de l’estudi i es fa un bon pla de tractament en funció de les necessitats estètiques i funcionals del pacient.

A Llona Odontologia Familiar disposem de l’última tecnologia per als tractaments d’ortodòncia, ja sigui per l’ortodòncia invisible com per l’ortodòncia amb brackets. Aquesta tecnologia ens permet facilitar el diagnòstic i tractament i això es tradueix en un avantatge pels nostres pacients, que guanyen comoditat i excel·lència en el resultat final.

Primera visita

La teva primera visita inclou un estudi personalitzat.

Demana la teva primera visita